+38 067 311 20 40

office@ogorodnik.ua

  • Facebook
ogorodnik.ua
  • ПРОДУКЦІЯ
    • Універсальні приправи
      • Вегемікс
      • Газдівська
      • Огородня
    • Приправи та прянощі
      • До грибів
      • До курки
      • До м’яса
      • До моркви по-корейськи
      • До піци
      • До риби
      • До шашлику
      • Карі
    • Натуральні безсольові приправи
    • Паприка та перець
      • Паприка
      • Перець чорний
    • Прянощі та сушені овочі
      • Для лечо
      • Зелень та овочі до борщу
      • Зелень та овочі до супу
      • Лавровий лист
      • Морква сушена
    • Трави і прянощі
    • Крупи та борошно
    • Сіль та цукор
    • До випічки
    • Сезонні товари
    • HоRеCа
  • Рецепти
  • Партнерство
  • Про нас
  • Контакти
E-SHOP
КАТАЛОГ
  • Глінтвейн

    Глінтвейн

    Очищаємо яблука і нарізаємо невеликими кубиками. Апельсин нарізаємо дольками. Наливаємо в каструлю вино, додаємо нарізані яблука, дольки апельсина і прянощі. Глінтвейн не можна кип’ятити.

    30 Червня, 2022
  • Узвар

    Узвар

    У велику каструлю викладіть суміш сухофруктів та залийте водою. Варіть на маленькому вогні протягом 30 хв. під кришкою, аби смак вийшов більш насиченим. Додайте спеції, мед.

    30 Червня, 2022
  • Яблучний сидр

    Яблучний сидр

    Всі спеції скласти в каструлю з товстими стінками і обсмажити на середньому вогні 1 хв. Додати воду так, щоб вона закривала дно каструлі, і довести до кипіння. Залити прянощі яблучним соком, додати апельсин…

    30 Червня, 2022
  • Томатний сік

    Томатний сік

    Помідори добре промити. Розрізати на 2-4 частини, залежно від розміру. Пропустити томати через соковижималку. Помістити у каструлю та закип’ятити. Потім сік підсолити і приправити спеціями.

    30 Червня, 2022
  • Лечо

    Лечо

    Помідори вимити, обсушити, подрібнити в кухонному комбайні або пропустити через м’ясорубку (також можна розрізати на 4 частини). Цибулю та часник очистити, вимити, обсушити. Цибулю нарізати півкільцями.

    30 Червня, 2022
  • Мариновані гриби

    Мариновані гриби

    Гриби повинні бути свіжими. Особливо добре підходять білі, лисички та опеньки. Консервувати гриби краще приблизно однакових розмірів. Відібрані гриби очистити від забруднень та обрізати ніжки…

    30 Червня, 2022
  • Сливовий джем

    Сливовий джем

    Сливи помити та видалити кісточки. Скласти в каструлю, засипати цукром, перемішати й поставити на середній вогонь. З моменту закипання варити джем на мінімальному вогні 30 хв., часто помішуючи…

    30 Червня, 2022
  • Абрикосове варення

    Абрикосове варення

    Добре промийте абрикоси, видаліть кісточки. Викладіть абрикоси, посипаючи кожний шар цукром. Залиште настроювася на ніч. Поставте на вогонь, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння.

    30 Червня, 2022
  • Малосольні помідори

    Малосольні помідори

    У каструлю додати воду, сіль, цукор, оцет, гвоздику, лавровий лист та духмяний перець Огородник™. Каструлю поставити на сильний вогонь та довести до кипіння. Потім остудити.

    30 Червня, 2022
  • Мариновані помідори

    Мариновані помідори

    Викладаємо на дно банки 3 гілочки петрушки, 4 парасольки кропу і половину часнику, нарізаного пластинами. Додаємо лавровий лист, гвоздику і перець. Зверху викладаємо помідори і зелень. 

    30 Червня, 2022
1 2 3 … 9
Наступна сторінка→

Контакти

вул. Небесної Сотні, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.

Тел: +38 067 311 20 40

Email: office@ogorodnik.ua, info@ogorodnik.ua

  • Facebook

Продукція

  • Універсальні приправи
  • Суміші приправ та спецій
  • Натуральні безсольові суміші спецій
  • Паприка та перець
  • Спеції та сушені овочі
  • Трави і прянощі
  • Крупи та борошно
  • Сіль та цукор
  • До випічки
  • Сезонні товари
  • HoReCa

Інформація

  • Про нас
  • Контакти
  • Партнерство
  • Вакансії
  • Продуктові листи
  • Умови використання сайту

© 2022 All rights reserved by Ogorodnik.