Глінтвейн


Підготовка
15 хвилин
Готувати
25 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • червоне вино — 1 л;
  • приправа Для глінтвейну Огородник™;
  • апельсин — 1 шт.;
  • яблуко — 2 шт.;
  • цукор — 250 г.

Процес приготування

1 крок

Очищаємо яблука і нарізаємо невеликими кубиками. Апельсин нарізаємо дольками. Наливаємо в каструлю вино, додаємо нарізані яблука, дольки апельсина і прянощі.

2 крок

Глінтвейн не можна кип’ятити, він втрачає свої смакові якості. Тому як тільки зникла біла піна з поверхні вина, знімаємо напій з вогню.

3 крок

Ми залишаємо напій настоюватися під кришкою 15 хв. Подаємо глінтвейн у високих скляних або керамічних келихах, прикрашених спеціями та фруктами.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар