Глінтвейн
Інгредієнти
- червоне вино — 1 л;
- приправа Для глінтвейну Огородник™;
- апельсин — 1 шт.;
- яблуко — 2 шт.;
- цукор — 250 г.
Процес приготування
1 крок
Очищаємо яблука і нарізаємо невеликими кубиками. Апельсин нарізаємо дольками. Наливаємо в каструлю вино, додаємо нарізані яблука, дольки апельсина і прянощі.
2 крок
Глінтвейн не можна кип’ятити, він втрачає свої смакові якості. Тому як тільки зникла біла піна з поверхні вина, знімаємо напій з вогню.
3 крок
Ми залишаємо напій настоюватися під кришкою 15 хв. Подаємо глінтвейн у високих скляних або керамічних келихах, прикрашених спеціями та фруктами.
Глінтвейн