Малосольні помідори
Інгредієнти
- 1 кг помідорів;
- 50 г цукру;
- 25 мл оцту;
- 2 л води;
- 0,5 ч. л. гвоздики;
- 0,5 ст. л. перцю духмяного ОгородникТМ;
- 2 шт. лаврового листа ОгородникТМ;
- 10 г кропу;
- 6 зубчиків часнику;
- 20 г кореня хрону;
- 70 г солі.
Процес приготування
1 крок
Помідори промити, видалити плодоніжки, просушити та розрізати навпіл. Стебла кропу промити та просушити. Корінь хрону та часник промити, почистити та порізати тонкими скибками.
2 крок
У каструлю додати воду, сіль, цукор, оцет, гвоздику, лавровий лист та духмяний перець Огородник™. Каструлю поставити на сильний вогонь та довести до кипіння. Потім остудити.
3 крок
У чисту каструлю викласти помідори, часник, кріп та корінь хрону. Залити охолодженим підготовленим розсолом та поставити у холодильник на 2 доби. Каструлю з помідорами краще накрити невеликим пресом так, щоб помідори не випливали.
Малосольні помідори