Абрикосове варення


Підготовка
30 хвилин
Готувати
1 день
12 порцій

Інгредієнти

  •  абрикоси – 1 кг;
  • цукор – 1 кг;
  • лимонна кислота – 0.5 ч. л.

Процес приготування

1 крок

Добре промийте абрикоси, видаліть кісточки.

2 крок

Викладіть абрикоси, посипаючи кожний шар цукром. Залиште настроювася на ніч.

3 крок

Поставте на вогонь, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння. Абрикосове варення слід варити на повільному вогні, знімаючи піну, 35 хвилин.

4 крок

Додайте лимонну кислоту і варіть ще 5 хвилин. Гаряче варення розкладіть в чисті сухі банки, закрийте кришками. Закутайте в ковдру і залишіть до повного охолодження.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар