Овочева приправа «Карі» Огородник™
Овочева приправа «Карі» – це оригінальна суміш спецій та пряностей, які широко використовуються в східній та індійській кухні, та має велику популярність в усьому світі. Приправа карі Огородник™ додасть солодко-пікантного, ніжного і в той же час гострого смаку Вашим стравам.
Приправа Карі використовується в приготуванні соусів, страв з овочів, рису, макаронів, птиці, м’яса, тушкованої капусти і грибів.
Склад:
сіль кухонна, цукор;
мускатний горіх, гірчиця;
цибуля, куркума, коріандр, кмин;
перець чорний мелений, імбир;
перець духмяний, перець чилі, часник;
зелень петрушки, кардамон, майоран;
підсилювач смаку глутамат натрію.
Спосіб застосування
приправа карі відмінно поєднується з усіма видами м’яса.
Її використовують для приготування супів, овочевих страв і салатних заправок. Це незамінна пряність для різних соусів і маринадів;
приправа карі використовується замість солі і спецій з розрахунком: 5 г приправи на 300 г готової страви.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
Рецепти з приправою”Карі”
-
Соус з імбиром та спеціями
Усі інгредієнти для соусу помістити до каструлі з товстим дном. Довести до кипіння. Збити все блендером й варити, час від часу помішуючи, доки соус не почне густішати. Зберігати до 6 місяців.
-
Курка запечена з картоплею
Крупно наріжте часник і нашпигуйте ним курочку. Змішайте перець, сіль, майонез та ароматні спеції. Утвореною сумішшю змастіть м’ясо та викладіть на деко. Нарізану картоплю викладіть біля м’яса.
-
Адобо з курки
Підготуйте інгредієнти. Наріжте часник та імбир. Для підсиленого пряного аромату перець горошком злегка розчавіть. Розріжте курку на порційні шматки, рівномірно обсмажте на рослинній олії….