Узвар


Підготовка
10 хвилин
Готувати
30 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • суміш сухофруктів “Карпатський узвар” – 300 г;
  • вода – 2 л;
  • 7-8 ст. л. меду;
  • мак – 1 ст. л.;
  • гвоздика – 3 бутони.

Процес приготування

1 крок

Сушені фрукти та ягоди або їх готовий набір викладіть у друшляк та ретельно промийте під проточною водою

2 крок

Після цього викладіть у велику каструлю та залийте 3 л води. Варіть на маленькому вогні протягом 30 хвилин під кришкою, аби смак вийшов більш насиченим.

3 крок

Вимкніть вогонь і додайте 3 бутони гвоздики і 1 ст. л. маку, добре перемішайте та залиште узвар вистигати.

4 крок

Коли узвар трохи охолоне та стане теплим, додайте мед. Перемішайте, доки він не розчиниться.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар