+38 067 311 20 40

office@ogorodnik.ua

  • Facebook
ogorodnik.ua
  • ПРОДУКЦІЯ
    • Універсальні приправи
      • Вегемікс
      • Газдівська
      • Огородня
    • Приправи та прянощі
      • До грибів
      • До курки
      • До м’яса
      • До моркви по-корейськи
      • До піци
      • До риби
      • До шашлику
      • Карі
    • Натуральні безсольові приправи
    • Паприка та перець
      • Паприка
      • Перець чорний
    • Прянощі та сушені овочі
      • Для лечо
      • Зелень та овочі до борщу
      • Зелень та овочі до супу
      • Лавровий лист
      • Морква сушена
    • Трави і прянощі
    • Крупи та борошно
    • Сіль та цукор
    • До випічки
    • Сезонні товари
    • HоRеCа
  • Рецепти
  • Партнерство
  • Про нас
  • Контакти
E-SHOP
КАТАЛОГ
  • Торт-пиріг “Пані Валевська”

    Торт-пиріг “Пані Валевська”

    У глибоку миску насипте борошно, додайте вершкового масла кімнатної температури і перетріть усе в крихту. Додайте розпушувач, цукор, жовтки та замісіть м’яке тісто. Тісто розкачайте в тонкий пласт…

    28 Червня, 2022
  • Медове печиво

    Медове печиво

    Яйця збити, додати борошно, цукор, ванілін, мед та корицю, добре вимішати. Додати рослинну олію та ще раз перемішати. Деко змастити олією. З тіста вирізати кружальця. Випікати у духовці.

    28 Червня, 2022
  • Еклери

    Еклери

    Розтопити масло або маргарин, вмішати, додати цукор, борошно. Викласти або випустити через кондитерський мішечок на деко. Випікати при температурі 220° протягом 15-20 хвилин.

    28 Червня, 2022
  • Торт “Вишня”

    Торт “Вишня”

    Яйця з цукром збивати, поки суміш не збільшиться в 2-3 рази та не стане густою. Продовжуючи збивати, цівкою всипати борошно. Форму для торта або невисоку каструлю змазати маслом, обсипати борошном…

    28 Червня, 2022
  • Бешамель

    Бешамель

    Вершкове масло розтопити на сковороді, додати муку та підсмажити. Влити гаряче молоко (попередньо до нього додати спеції), безперервно помішуючи, проварити хвилин 5-7, посолити та процідити.

    28 Червня, 2022
  • Вершковий соус до риби

    Вершковий соус до риби

    У невеликій сковороді розтоплюємо масло, додаємо борошно і засмажуємо його до золотистого відтінку. Вливаємо в густу масу холодні вершки, все добре вимішуємо, кладемо дрібно нашатковану зелень… 

    28 Червня, 2022
  • Тартар

    Тартар

    Яйця відваріть, почистіть, відділіть жовтки від білків. Останні – розтерти з двома сирими жовтками, гірчичним порошком. Постійно збиваючи суміш, влийте тонкою цівкою оливкову олію. Дрібно наріжте солоні огірки…

    28 Червня, 2022
  • Соус із авокодо до риби

    Соус із авокодо до риби

    Необхідну кількість часника очищаємо заливаємо олією, посипаємо спеціями, загортаємо у фольгу, відправляємо в духовку. Готовність визначається м’якістю. Подрібнюємо часник і зелень…

    28 Червня, 2022
  • Часниковий соус

    Часниковий соус

    Необхідну кількість часника очищаємо заливаємо олією, посипаємо спеціями, загортаємо у фольгу, відправляємо в духовку. Готовність визначається м’якістю. Подрібнюємо часник і зелень…

    28 Червня, 2022
  • Смажені креветки під соусом

    Смажені креветки під соусом

    Залийте креветки кип’яченою водою та потримайте 2-3 хв. Дрібно наріжте імбир та часник, опустіть все на сковороду та просмажте 2 хв. Опустіть очищені креветки у гарячий соус, смажте їх до тих пір…

    28 Червня, 2022
←Попередня сторінка
1 … 3 4 5 6 7 … 9
Наступна сторінка→

Контакти

вул. Небесної Сотні, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.

Тел: +38 067 311 20 40

Email: office@ogorodnik.ua, info@ogorodnik.ua

  • Facebook

Продукція

  • Універсальні приправи
  • Суміші приправ та спецій
  • Натуральні безсольові суміші спецій
  • Паприка та перець
  • Спеції та сушені овочі
  • Трави і прянощі
  • Крупи та борошно
  • Сіль та цукор
  • До випічки
  • Сезонні товари
  • HoReCa

Інформація

  • Про нас
  • Контакти
  • Партнерство
  • Вакансії
  • Продуктові листи
  • Умови використання сайту

© 2022 All rights reserved by Ogorodnik.