Торт “Вишня”


Підготовка
15 хвилин
Готувати
1 годину
4 порції

Інгредієнти

Для бісквітного коржа:

  • 150 г борошна;
  • 150 г цукру;
  • 5-6 яєць;

Для пісочного коржа:

  • 150 г борошна;
  • 150 г цукру;
  • 5-6 яєць;

Для сиропу:

  • 2 ст. л. варення;
  • 0,25 склянки окропу;
  • 2 ч. л. червоного вина.

Процес приготування

1 крок

Яйця з цукром збивати, поки суміш не збільшиться в 2-3 рази та не стане густою. Продовжуючи збивати, цівкою всипати борошно. Форму для торта або невисоку каструлю змазати маслом, обсипати борошном та випекти бісквіт при температурі 200 градусів. Готовий бісквіт повинен вистояти 8-10 годин.

2 крок

Масло, цукор, яйця розтерти в однорідну масу, всипати борошно та соду, швидко розмішати. Тісто розкачати та випекти на деко. Витримати корж кілька годин. Зрізати верхню скоринку бісквітного коржа, підсушити її та подрібнити.

3 крок

Змочити сиропом, змастити вишневим джемом або конфітюром та накрити пісочним коржем. Знову намазати джемом та посипати бісквітною крихтою. Прикрасити ягодами із варення.

Купити приправи для цієї страви


wwww

Залишити коментар