
Еклери

25 хвилин

30 хвилин

Інгредієнти
Для тіста:
- 400 г борошна;
- 200 г маргарину;
- 6 яєць;
- 2 склянки води;
Для крему:
- 3 білки;
- 100 г цукрової пудри;
- 100 г вишневого джему.
Процес приготування
1 крок
Заварне тісто поставити на годину в холодильник, а потім викласти або випустити через кондитерський мішечок на деко у вигляді кульок трохи більше грецького горіха. Випікати при температурі 210-220 градусів протягом 15-20 хвилин.
2 крок
Коли кульки охолонуть, надрізати, заповнити кремом та посипати цукровою пудрою.
3 крок
Для приготування крему білки збити з цукровою пудрою та обережно змішати з вишневим джемом.
Еклери