Еклери


Підготовка
25 хвилин
Готувати
30 хвилин
5-6 порцій

Інгредієнти

Для тіста:

  • 400 г борошна;
  • 200 г маргарину;
  • 6 яєць;
  • 2 склянки води;

Для крему:

  • 3 білки;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 100 г вишневого джему.

Процес приготування

1 крок

Заварне тісто поставити на годину в холодильник, а потім викласти або випустити через кондитерський мішечок на деко у вигляді кульок трохи більше грецького горіха. Випікати при температурі 210-220 градусів протягом 15-20 хвилин.

2 крок

Коли кульки охолонуть, надрізати, заповнити кремом та посипати цукровою пудрою.

3 крок

Для приготування крему білки збити з цукровою пудрою та обережно змішати з вишневим джемом.

Купити приправи для цієї страви


wwww

Залишити коментар