Смажені креветки під соусом


Підготовка
35 хвилин
Готувати
20 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • креветки (королівські) – 1 кг;
  • часник – 3 зубчики;
  • імбир (корінь) – 20 гр;
  • соєвий соус – за смаком;
  • сік лимонний – 1 ст. л.;
  • приправа до “Середземноморська” ТМ Огородник.

Процес приготування

1 крок

Викладіть заморожені креветки у глибоку миску. Залийте їх кип’яченою водою та потримайте 2-3 хв. Обережно злийте воду та очистіть морепродукти. Знімати шкірку потрібно акуратно, тримаючи креветку за панцир.

2 крок

Змастіть сковороду олією та додайте соєвого соусу. Дрібно наріжте імбир та часник, опустіть все на сковороду та просмажте 2 хв. Потримавши їх на вогні, ложкою виберіть залишки – в результаті цього утвориться ароматний соус.

3 крок

Опустіть очищені креветки у гарячий соус та смажте їх до тих пір, поки вони не набудуть золотистого кольору.

4 крок

Викладіть готові креветки на тарілку, злегка скропіть їх лимонним соком та посипте спеціями. Надзвичайна закуска готова!

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар