Соус із авокодо до риби


Підготовка
10 хвилин
Готувати
15 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • авокадо — 2 шт.;
  • лимон — 1 шт.;
  • часник — 1 зубчик;
  • сметана — 300 мл;
  • чорний мелений перець — за смаком;
  • сіль — за смаком.

Процес приготування

1 крок

Авокадо промити під водою, очистити їх від шкірки, видалити з них кісточки.

2 крок

Порізати авокадо на дрібні шматочки і скласти їх в стакан. Туди ж видавити сік з лимона і часник, пропущений через прес.

3 крок

Перебити блендером авокадо, лимонний сік і часник в кремоподібну масу.

4 крок

Додати сметану, спеції, посолити, поперчити за смаком і перемішати до однорідного стану.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар