+38 067 311 20 40

office@ogorodnik.ua

  • Facebook
ogorodnik.ua
  • ПРОДУКЦІЯ
    • Універсальні приправи
      • Вегемікс
      • Газдівська
      • Огородня
    • Приправи та прянощі
      • До грибів
      • До курки
      • До м’яса
      • До моркви по-корейськи
      • До піци
      • До риби
      • До шашлику
      • Карі
    • Натуральні безсольові приправи
    • Паприка та перець
      • Паприка
      • Перець чорний
    • Прянощі та сушені овочі
      • Для лечо
      • Зелень та овочі до борщу
      • Зелень та овочі до супу
      • Лавровий лист
      • Морква сушена
    • Трави і прянощі
    • Крупи та борошно
    • Сіль та цукор
    • До випічки
    • Сезонні товари
    • HоRеCа
  • Рецепти
  • Партнерство
  • Про нас
  • Контакти
E-SHOP
КАТАЛОГ
  • Кесадилья з куркою

    Кесадилья з куркою

    Приготуйте начинку: дрібно наріжте куряче м’ясо, цибулю та болгарський перець. Додайте консервовану кукурудзу, томати, сіль, спеції. Утворену суміш протушкуйте, постійно помішуючи.

    27 Червня, 2022
  • Запечений в духовці кролик

    Запечений в духовці кролик

    М’ясо ретельно очистити від плівки, промити, витерти, посолити та приправити спеціями. На деко або сковороді розігріти жир, покласти кролика, облити його жиром та поставити у духовку.

    27 Червня, 2022
  • Карне Асада

    Карне Асада

    Змішайте часник, перець, сіль та інші інгредієнти для приготування маринаду. Наріжте м’ясо на шматочки, полийте соусом і помістіть у холодильник. Смажте м’ясо протягом 10 хв.

    27 Червня, 2022
  • Яловичина в кисло-солодкому соусі

    Яловичина в кисло-солодкому соусі

    М’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, посипати сіллю, панірувати в муці, обсмажити. Обсмажені шматки скласти в каструлю, залити бульйоном або водою і тушкувати майже до готовності…

    27 Червня, 2022
  • Бульйон

    Бульйон

    Усі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні. Готовий бульйон охолодити і процідити.

    27 Червня, 2022
  • Молочний суп з гарбузом

    Молочний суп з гарбузом

    Гарбуз нарізати кубиками або брусками, тушкувати на вершковому маслі, постійно помішуючи. Додати цукор і сіль, після чого все з’єднати із гарячим молоком і варити на слабкому вогні 10-15 хв.

    27 Червня, 2022
  • Угорський вишневий суп

    Угорський вишневий суп

    Відваріть фрукти, додаючи до них воду, цукор, сіль та приправи. Потім загустіть борошном, змішаним зі сметаною. Наприкінці додайте вершки та дайте страві охолонути.

    27 Червня, 2022
  • Суп пюре із гарбуза солодкий

    Суп пюре із гарбуза солодкий

    Гарбуз розрізати на шматочки, протушкувати у невеликій кількості підсоленої води, і перетерти через сито. Потім залити молоком, заправити борошном, додати цукор і терту цедру.

    24 Червня, 2022
  • Капусняк

    Капусняк

    Свинину варять до готовності, ріжуть на порції, а бульйон проціджують. Віджату капусту січуть і тушкують майже до готовності з додаванням бульйону. Цибулю, моркву й корінь петрушки нарізають…

    24 Червня, 2022
  • Борщ зелений

    Борщ зелений

    Буряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Зелень і цибулю обсмажити, змішати з борошном. В бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушковані овочі…

    24 Червня, 2022
←Попередня сторінка
1 … 6 7 8 9
Наступна сторінка→

Контакти

вул. Небесної Сотні, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.

Тел: +38 067 311 20 40

Email: office@ogorodnik.ua, info@ogorodnik.ua

  • Facebook

Продукція

  • Універсальні приправи
  • Суміші приправ та спецій
  • Натуральні безсольові суміші спецій
  • Паприка та перець
  • Спеції та сушені овочі
  • Трави і прянощі
  • Крупи та борошно
  • Сіль та цукор
  • До випічки
  • Сезонні товари
  • HoReCa

Інформація

  • Про нас
  • Контакти
  • Партнерство
  • Вакансії
  • Продуктові листи
  • Умови використання сайту

© 2022 All rights reserved by Ogorodnik.