-
Кесадилья з куркою
Приготуйте начинку: дрібно наріжте куряче м’ясо, цибулю та болгарський перець. Додайте консервовану кукурудзу, томати, сіль, спеції. Утворену суміш протушкуйте, постійно помішуючи.
-
Запечений в духовці кролик
М’ясо ретельно очистити від плівки, промити, витерти, посолити та приправити спеціями. На деко або сковороді розігріти жир, покласти кролика, облити його жиром та поставити у духовку.
-
Карне Асада
Змішайте часник, перець, сіль та інші інгредієнти для приготування маринаду. Наріжте м’ясо на шматочки, полийте соусом і помістіть у холодильник. Смажте м’ясо протягом 10 хв.
-
Яловичина в кисло-солодкому соусі
М’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, посипати сіллю, панірувати в муці, обсмажити. Обсмажені шматки скласти в каструлю, залити бульйоном або водою і тушкувати майже до готовності…
-
Бульйон
Усі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні. Готовий бульйон охолодити і процідити.
-
Молочний суп з гарбузом
Гарбуз нарізати кубиками або брусками, тушкувати на вершковому маслі, постійно помішуючи. Додати цукор і сіль, після чого все з’єднати із гарячим молоком і варити на слабкому вогні 10-15 хв.
-
Угорський вишневий суп
Відваріть фрукти, додаючи до них воду, цукор, сіль та приправи. Потім загустіть борошном, змішаним зі сметаною. Наприкінці додайте вершки та дайте страві охолонути.
-
Суп пюре із гарбуза солодкий
Гарбуз розрізати на шматочки, протушкувати у невеликій кількості підсоленої води, і перетерти через сито. Потім залити молоком, заправити борошном, додати цукор і терту цедру.
-
Капусняк
Свинину варять до готовності, ріжуть на порції, а бульйон проціджують. Віджату капусту січуть і тушкують майже до готовності з додаванням бульйону. Цибулю, моркву й корінь петрушки нарізають…
-
Борщ зелений
Буряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Зелень і цибулю обсмажити, змішати з борошном. В бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушковані овочі…