Запечений в духовці кролик


Підготовка
25 хвилин
Готувати
90 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 700 г кролика;
  • 60 г жиру;
  • спеції ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

1 крок

Ниркову частину з окостами ретельно очистити від плівки, промити, витерти, посолити та приправити спеціями Огородник™.

2 крок

На деко або сковороді розігріти жир, покласти кролика, облити його жиром та поставити в гарячу духовку.

3 крок

Випікати близько 1,5 години, часто поливаючи соком. У міру випаровування соку підливати воду.

4 крок

Готове м’ясо порубати на шматки, викласти на продовгасту тарілку та полити соусом, що залишився. Подавати з картоплею та овочами.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар