Бульйон


Підготовка
30 хвилин
Готувати
2 години
4 порції

Інгредієнти

  • 500 г м’яса;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 1 морква;
  • 1 корінь селери;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець чорний духмяний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

1 крок

Ретельно промити м’ясо, залити 3 літрами води і довести до кипіння. Зняти піну або, якщо м’ясо занадто жирне, злити весь бульйон і заново залити м’ясо водою. Варіть 1,5-2 години.

2 крок

Додайте в каструлю моркву, цибулю і селеру. Посоліть бульйон, додайте духмяний перець і лавровий лист Огородник™ та варіть ще 40 хв. Шумівкою дістаньте із готового бульйону моркву, цибулю, селеру та м’ясо.

3 крок

Для прозорості бульйону, процідіть його через сито.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар