Угорський вишневий суп
Інгредієнти
- 200 г вишень без кісточок;
- 200 г ананасів, нарізаних кубиками;
- 15 г вершків;
- 1 щіпка солі;
- кілька крапель лимонного соку;
- 4 ст. л. цукру;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 2 кружки води;
- 1 ст. л. сметани;
- 1 ч.л. борошна;
- 3 ст. л. вишневого сиропу.
Процес приготування
1 крок
Просто відваріть фрукти протягом кількох хвилин з водою та приправами.
2 крок
Для загустіння супу, додайте борошно, змішане зі сметаною.
3 крок
Зніміть готову суміш з вогню, додайте вершки та дайте страві охолонути.
Угорський вишневий суп