Угорський вишневий суп


Підготовка
15 хвилин
Готувати
30 хвилин
2 порції

Інгредієнти

  • 200 г вишень без кісточок;
  • 200 г ананасів, нарізаних кубиками;
  • 15 г вершків;
  • 1 щіпка солі;
  • кілька крапель лимонного соку;
  • 4 ст. л. цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 2 кружки води;
  • 1 ст. л. сметани;
  • 1 ч.л. борошна;
  • 3 ст. л. вишневого сиропу.

Процес приготування

1 крок

Просто відваріть фрукти протягом кількох хвилин з водою та приправами.

2 крок

Для загустіння супу, додайте борошно, змішане зі сметаною.

3 крок

Зніміть готову суміш з вогню, додайте вершки та дайте страві охолонути.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар