Капусняк


Підготовка
30 хвилин
Готувати
40 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 500 г свинини;
  • 800 г квашеної капусти;
  • 400 г картоплі;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубки часнику;
  • 50 г сала-шпику;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2-3 ст. л. вершкового масла;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 2 л води;
  • зелень;
  • сіль, перець ОгородникТМ.

Процес приготування

1 крок

Свинину варять до готовності, ріжуть на порції, а бульйон проціджують. Віджату капусту січуть і тушкують майже до готовності з додаванням бульйону. Цибулю, моркву й корінь петрушки очищають, нарізають соломкою, пасерують на вершковому маслі й додають борошно, розведене бульйоном.

2 крок

Половину цибулини дрібно січуть разом із салом, часником і зеленню петрушки. Очищену й нарізану картоплю кладуть у проціджений бульйон, додають тушковану капусту, підготовлені овочі й борошно, нарізане з цибулею й зеленню петрушки сало, заправляють сіллю, перцем Огородник™ і варять до готовності.

3 крок

Подаючи капусняк до столу, у тарілку кладуть свинину та додають сметану.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар