+38 067 311 20 40

office@ogorodnik.ua

  • Facebook
ogorodnik.ua
  • ПРОДУКЦІЯ
    • Універсальні приправи
      • Вегемікс
      • Газдівська
      • Огородня
    • Приправи та прянощі
      • До грибів
      • До курки
      • До м’яса
      • До моркви по-корейськи
      • До піци
      • До риби
      • До шашлику
      • Карі
    • Натуральні безсольові приправи
    • Паприка та перець
      • Паприка
      • Перець чорний
    • Прянощі та сушені овочі
      • Для лечо
      • Зелень та овочі до борщу
      • Зелень та овочі до супу
      • Лавровий лист
      • Морква сушена
    • Трави і прянощі
    • Крупи та борошно
    • Сіль та цукор
    • До випічки
    • Сезонні товари
    • HоRеCа
  • Рецепти
  • Партнерство
  • Про нас
  • Контакти
E-SHOP
КАТАЛОГ
  • Огірки малосольні

    Огірки малосольні

    Замочити огірки в холодній воді приблизно на 4 год. Потім обрізати трохи по обидва боки. Якщо огірки великі, розрізати їх навпіл. Закип’ятити воду. Розчинити сіль і цукор. Охолодити до кімнатної температури.

    30 Червня, 2022
  • Огірки консервовані

    Огірки консервовані

    Огірочки ретельно промиваємо, обрізаємо кінчики з обох сторін, замочуємо на 4-6 годин у холодній воді. Банки і кришки стерилізуємо. Зелень для консервування миєму проточною водою і обдаємо окропом.

    30 Червня, 2022
  • Капуста червонокачанна

    Капуста червонокачанна

    Із щільних цілих качанів капусти видалити верхні листки. Капусту розрізати та тонко нашаткувати, трохи перетерти з сіллю та викласти у глиняний горщик, банку або невелику бочку шар за шаром, ретельно трамбуючи.

    30 Червня, 2022
  • Капуста білокачанна квашена

    Капуста білокачанна квашена

    Капусту очистити від зовнішніх листків, промити, промокнути паперовим рушником, розрізати повздовж і тонко нашаткувати. Додати сіль, натерту на великій тертці моркву, лавровий лист та перець Огородник.

    30 Червня, 2022
  • Панна-кота

    Панна-кота

    За годину-півтора до приготування, необхідно заварити каву. Сир маскарпоне дістати з холодильника, щоб він став м’яким і податливим при збиванні. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки, додати сир.

    30 Червня, 2022
  • Тірамісу класичний

    Тірамісу класичний

    За годину-півтора до приготування, необхідно заварити каву. Сир маскарпоне дістати з холодильника, щоб він став м’яким і податливим при збиванні. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки, додати сир.

    30 Червня, 2022
  • Філадельфія чізкейк

    Філадельфія чізкейк

    Сир наперед дістаємо з холодильника, а самі починаємо готувати основу чізкейку. Подрібнюємо печиво. Розтоплюємо вершкове масло та додаємо його до печиво, корицю та ретельно перемішуємо.

    30 Червня, 2022
  • Сирний чізкейк

    Сирний чізкейк

    Залити желатин водою та залишити на 50-60 хвилин. Розтопити масло на водяній бані та подрібнити печиво на крихти. Змішати масло з печивом. Викласти з печива нижній шар чізкейка та поставити…

    30 Червня, 2022
  • Бите скло

    Бите скло

    Кожен пакетик желе розчинити в окропі, згідно з інструкцією на упаковці. Коли желе охолоне, вилити його у форму, це може бути глибока квадратна тарілка. Відправити у холодильник до застигання.

    30 Червня, 2022
  • Шоколадні цукерки

    Шоколадні цукерки

    Подрібнити всі інгредієнти в блендері до утворення пластилинної маси. Сформувати кульки і прибрати в холодильник на 2 години. Готові цукерки обваляти в какао-порошку.

    30 Червня, 2022
←Попередня сторінка
1 2 3 4 … 9
Наступна сторінка→

Контакти

вул. Небесної Сотні, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.

Тел: +38 067 311 20 40

Email: office@ogorodnik.ua, info@ogorodnik.ua

  • Facebook

Продукція

  • Універсальні приправи
  • Суміші приправ та спецій
  • Натуральні безсольові суміші спецій
  • Паприка та перець
  • Спеції та сушені овочі
  • Трави і прянощі
  • Крупи та борошно
  • Сіль та цукор
  • До випічки
  • Сезонні товари
  • HoReCa

Інформація

  • Про нас
  • Контакти
  • Партнерство
  • Вакансії
  • Продуктові листи
  • Умови використання сайту

© 2022 All rights reserved by Ogorodnik.