-
Огірки малосольні
Замочити огірки в холодній воді приблизно на 4 год. Потім обрізати трохи по обидва боки. Якщо огірки великі, розрізати їх навпіл. Закип’ятити воду. Розчинити сіль і цукор. Охолодити до кімнатної температури.
-
Огірки консервовані
Огірочки ретельно промиваємо, обрізаємо кінчики з обох сторін, замочуємо на 4-6 годин у холодній воді. Банки і кришки стерилізуємо. Зелень для консервування миєму проточною водою і обдаємо окропом.
-
Капуста червонокачанна
Із щільних цілих качанів капусти видалити верхні листки. Капусту розрізати та тонко нашаткувати, трохи перетерти з сіллю та викласти у глиняний горщик, банку або невелику бочку шар за шаром, ретельно трамбуючи.
-
Капуста білокачанна квашена
Капусту очистити від зовнішніх листків, промити, промокнути паперовим рушником, розрізати повздовж і тонко нашаткувати. Додати сіль, натерту на великій тертці моркву, лавровий лист та перець Огородник.
-
Панна-кота
За годину-півтора до приготування, необхідно заварити каву. Сир маскарпоне дістати з холодильника, щоб він став м’яким і податливим при збиванні. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки, додати сир.
-
Тірамісу класичний
За годину-півтора до приготування, необхідно заварити каву. Сир маскарпоне дістати з холодильника, щоб він став м’яким і податливим при збиванні. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки, додати сир.
-
Філадельфія чізкейк
Сир наперед дістаємо з холодильника, а самі починаємо готувати основу чізкейку. Подрібнюємо печиво. Розтоплюємо вершкове масло та додаємо його до печиво, корицю та ретельно перемішуємо.
-
Сирний чізкейк
Залити желатин водою та залишити на 50-60 хвилин. Розтопити масло на водяній бані та подрібнити печиво на крихти. Змішати масло з печивом. Викласти з печива нижній шар чізкейка та поставити…
-
Бите скло
Кожен пакетик желе розчинити в окропі, згідно з інструкцією на упаковці. Коли желе охолоне, вилити його у форму, це може бути глибока квадратна тарілка. Відправити у холодильник до застигання.
-
Шоколадні цукерки
Подрібнити всі інгредієнти в блендері до утворення пластилинної маси. Сформувати кульки і прибрати в холодильник на 2 години. Готові цукерки обваляти в какао-порошку.