Панна-кота


Підготовка
10 хвилин
Готувати
20 хвилин
2 порції

Інгредієнти

  • вершки 30% – 400 мл;
  • молоко – 100 мл;
  • цукор – 100 г;
  • ванільна есенція – 1 ч. л.;
  • желатин – 10 г;
  • полуниця – 200 г.

Процес приготування

1 крок

Залийте желатин 5 ст. л. гарячої води і залиште на 10 хв.

2 крок

Молоко та вершки доведіть до кипіння, але ні в якому разі не дайте їм закипіти. Додайте цукор, ванільну есенцію та ретельно все перемішайте.

3 крок

Утворену масу повторно підігріте, періодично перемішуючи. Коли вона охолоне, розлийте по формах і поставте до холодильника на 2-3 год.

4 крок

За допомогою блендера подрібніть полуницю, додаючи до неї цукор. Фруктовим соусом залийте пана-коту.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар