-
Кальмари в аерогрилі
Очистіть та промийте кальмари, наріжте спочатку кільцями, а потім – смужками. В окремій мисці змішайте всі інші інгредієнти. Маринуйте смужки кальмарів у приготованому соусі протягом 1 год.
-
Баварські ковбаски
Наріжте м’ясо дрібними шматочками, пропустіть через м’ясорубку та помістіть до морозильної камери. Дрібно наріжте цибулю та підсмажте на сковорідці. Коли вона набуде золотистого кольору, додайте фарш…
-
Люля-кебаб
М’ясо посолити, додати перець Огородник™ і разом з баранячим салом і цибулею двічі пропустити через м’ясорубку. Фарш добре розмішати, вибити і поставити на півгодинки в холодильник…
-
Соус до шашлику
Томатна паста викладається в каструлю, заливається водою. Після чого ставиться на маленький вогонь. Безперервно помішуючи, доводимо суміш до кипіння. Додати усі інгредієнти, окрім часнику. Варити соус…
-
Угорський гуляш
Телятину нарізати кубиками (2 см). Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі 6-7 хв. Додати м’ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку, кмин Огородник™.
-
Фазан смажений
Підготовану тушку обсмажити (для більшої соковитості її можна нашпигувати свинячим шпиком або обернути філейну частину тоненькими скибками шпику, перев’язавши ниткою в декількох місцях), посолити…
-
Тушкована свинина
Нарізати свинину досить великими шматками та обсмажити на сковороді з рослинною олією на сильному вогні до рум’яної скоринки. Нарізати цибулю півкільцями, додати до свинини.
-
Курка запечена з картоплею
Крупно наріжте часник і нашпигуйте ним курочку. Змішайте перець, сіль, майонез та ароматні спеції. Утвореною сумішшю змастіть м’ясо та викладіть на деко. Нарізану картоплю викладіть біля м’яса.
-
Кролик в сметанно-часниковому соусі
М’ясо наріжте, залишивши ніжки і шматочки м’яса з боків для приготування, а кісткову частину – для бульйону. Покладіть нарізане м’ясо в каструлю…
-
Адобо з курки
Підготуйте інгредієнти. Наріжте часник та імбир. Для підсиленого пряного аромату перець горошком злегка розчавіть. Розріжте курку на порційні шматки, рівномірно обсмажте на рослинній олії….