Адобо з курки


Підготовка
25 хвилин
Готувати
40 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • курка або окремі її частини (бедра, гомілки і т. п.);
  • 50 мл соєвого соусу;
  • 40 мл винного оцту;
  • 3 лаврових листа ТМ Огородник;
  • 0,5 ч. л. перцю горошком;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 4 зубчика часнику;
  • 1 ч. л. подрібненого кореня імбиру;
  • 1 ст. л. червоної паприки;
  • 50 мл води;
  • рослинна олія.

Процес приготування

1 крок

Підготуйте інгредієнти. Наріжте часник та імбир. Для підсиленого пряного аромату перець горошком злегка розчавіть.

2 крок

Розріжте курку на порційні шматки (якщо це філе – співвідношення 3Х3 см). Рівномірно обсмажте шматки на рослинній олії.

3 крок

До курки додайте соєвий соус, оцет, часник, імбир, паприку та лавровий лист. Всипте цукор та залийте водою.

4 крок

Тушкуйте під кришкою 30-35 хв. до повної готовності. Подавати адобо з курки можна разом з рисом або будь-яким іншим гарніром.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар