Тушкована свинина
Інгредієнти
- свинина – 650 г;
- цибуля ріпчаста – 100 г;
- журавлина – 150 г;
- гірчиця – 1 ст. л.;
- часник – 3 зубчики;
- вино біле сухе – 50 мл;
- бульйон або вода – 200 мл;
- прованські трави ТМ Огородник – 1 ч. л.;
- сіль, перець – за смаком;
- рослинна олія – для смаження.
Процес приготування
1 крок
Нарізати свинину досить великими шматками та обсмажити на сковороді з рослинною олією на сильному вогні до рум’яної скоринки.
2 крок
Нарізати цибулю півкільцями, додати до свинини. Зменшити вогонь до середнього і обсмажувати 3-4 хвилини.
3 крок
Додати цілі зубчики часнику та обсмажувати хвилину. Влити вино в м’ясо та тушкувати його до повного випаровування. Додати бульйон.
4 крок
Додати бульйон, журавлину, гірчицю, спеції і сіль. Перемішати, тушкувати на повільному вогні під кришкою 60 хвилин.
Тушкована свинина