Тушкована свинина


Підготовка
30 хвилин
Готувати
45 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • свинина – 650 г;
  • цибуля ріпчаста – 100 г;
  • журавлина – 150 г;
  • гірчиця – 1 ст. л.;
  • часник – 3 зубчики;
  • вино біле сухе – 50 мл;
  • бульйон або вода – 200 мл;
  • прованські трави ТМ Огородник – 1 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рослинна олія – для смаження.

Процес приготування

1 крок

Нарізати свинину досить великими шматками та обсмажити на сковороді з рослинною олією на сильному вогні до рум’яної скоринки.

2 крок

Нарізати цибулю півкільцями, додати до свинини. Зменшити вогонь до середнього і обсмажувати 3-4 хвилини.

3 крок

Додати цілі зубчики часнику та обсмажувати хвилину. Влити вино в м’ясо та тушкувати його до повного випаровування. Додати бульйон.

4 крок

Додати бульйон, журавлину, гірчицю, спеції і сіль. Перемішати, тушкувати на повільному вогні під кришкою 60 хвилин.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар