Кролик в сметанно-часниковому соусі


Підготовка
25 хвилин
Готувати
45 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 2 ч. л. цукрової пудри;
  • 265 г червоної цибулі;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • 335 г печериць;
  • 4-5 зубчика часника;
  • 2 ст. л. гірчиці;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 1, 35 л бульйону;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 25 г зеленої цибулі, зелені;
  • 2,65 кг м’яса;
  • 65 г вершкового масла;
  • рослинна олія;
  • сіль, перець.

Процес приготування

1 крок

М’ясо кроля наріжте, залишивши ніжки і шматочки з боків для приготування, а кісткову частину – для бульйону. Покладіть нарізане м’ясо в каструлю. Подрібнені овочі та зелень, додайте до м’яса, залліть водою та тушкуйте протягом 45 хв.

2 крок

Ретельно помийте гриби, покладіть їх у каструлю і ледь покрийте водою. Додайте трохи вершкового масла, сік половини лимона і доведіть суміш до кипіння. Коли вода закипить, варіть гриби, обережно помішуючи, протягом 5-6 хв.

3 крок

Дрібно нарізану цибулю обсмажте з борошном, додайте до неї м’ясо кролика. Підготовлений раніше бульйон процідіть , і коли закінчите обсмажувати, вилийте його на цибулю. Суміш доведіть до кипіння, додайте сметану. М’ясо протягом кількох хвилин тушкуйте у цьому соусі.

4 крок

До майже готової страви додайте гірчицю, часник і вершки. Добре перемішайте. Подавайте кролик в сметанно-часниковому соусі, прикрасивши раніше підготовленими грибами і цибулевою сумішшю.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар