-
Медово-гірчичний соус
Спочатку рідкий компонент з’єднується з гірчицею. Отримана маса за смаком солиться, в неї видавлюється цитрусовий сік, додається розтертий часник і мускатний горіх. Вливається олія, всі компоненти перемішуються.
-
Соус з імбиром та спеціями
Усі інгредієнти для соусу помістити до каструлі з товстим дном. Довести до кипіння. Збити все блендером й варити, час від часу помішуючи, доки соус не почне густішати. Зберігати до 6 місяців.
-
Середземноморське рагу
Розігрійте рослинну олію, додайте часник, подрібнену цибулю, свіжий перець, нарізану картоплю, копчену паприку, помідори. Суміш залийте курячим бульйоном. Додайте філе тріски, креветки, спеції.
-
Дорадо з овочами
Почистити рибу, нарізати овочі невеликими шматочками. Обтерти рибу сіллю, перцем та приправою До риби ТМ Огородник. Викласти на фольгу, зробити надрізи, запікати.
-
Запечений сібас
Рибу очистити від луски, випатрати, осушити кухонним рушником. Приготувати пряну суміш з масла, солі, лимонного соку, приправи «До риби» Огородник™ та прянощів. Натерти рибу сумішшю зсередини та ззовні.
-
Буайбес Середземноморський
Наріжте дрібними кубиками селеру, моркву та цибулю, залийте овочевим бульйоном і варіть 20 хв. Перець горошком потовчіть у ступці, разом із помідорами, гвоздикою і лавровим листом додайте до бульйону.
-
Філе пангасіуса у духовці
Деко застеліть фольгою. Очищену цибулю, нарізану кільцями, викладіть на фольгу. Філе з обох сторін натріть приправою, сіллю та перцем і викладіть на цибулю. Загорніть філе у фольгу та випікайте…
-
Устриці під соусом
Розкрити всі устриці, витягти з панцира, промити. Устричний сік злити через сито в каструлю або сотейник. Нарізати цибулю кубиками й обсмажити на вершковому маслі. Додати борошно, мускатний горіх…
-
Устриці
Очистіть та промийте кальмари, наріжте спочатку кільцями, а потім – смужками. В окремій мисці змішайте всі інші інгредієнти. Маринуйте смужки кальмарів у приготованому соусі протягом 1 год.
-
Морські гребінці з фенхелем і авокадо
Змішати до однорідної маси гранатову патоку, оливкову олію, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем. Морські гребінці підсмажити на сковорідці. Приготувати соус: додати фенхель…