Устриці
Інгредієнти
- устриці;
- винний оцет – 20 мл;
- цибуля-шалот;
- цукрова пудра;
- оцет – 20 мл;
- морська сіль – за смаком;
- чорний перець ТМ Огородник – за смаком;
- вершкове масло – 10 г;
- лимон – 1 шт.
Процес приготування
1 крок
Дрібно наріжте цибулю-шалот. Додайте до неї цукрову пудру та винний оцет.
2 крок
Свіжі устриці відділіть від панцира, викладіть на тарілку та збризніть лимонним соком.
3 крок
Окремо на тарілку викладіть тонко нарізаний чорний хліб, винний оцет, звичайний оцет, вино та вершкове масло.
4 крок
Устриці посипте меленим чорним перцем.
Устриці