Запечений сібас


Підготовка
30 хвилин
Готувати
45 хвилин
3 порції

Інгредієнти

  • 500 г сібасу;
  • 40 мл оливкової олії;
  • 1/2 лимона;
  • свіжа зелень петрушки;
  • орегано;
  • чебрець;
  • приправа «До риби» ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

1 крок

Рибу очистити від луски, випатрати, осушити кухонним рушником. Приготувати пряну суміш з масла, солі, лимонного соку, приправи «До риби» Огородник™ та прянощів. Натерти рибу сумішшю зсередини та ззовні, залишити на 20-30 хвилин для маринування.

2 крок

Приготувати часточки лимона та гілочки петрушки для начинки. Всередину риби викласти лимон та петрушку і викласти рибу у форму для запікання. Полити зверху маринадом від риби.

3 крок

Запікати 40 хвилин у духовці, нагрітій до 180 градусів. У процесі запікання перевернути рибу, поливаючи соком, що виділився. Для гарніру можна взяти запечену картоплю, свіжі овочі і трави.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар