Середземноморське рагу


Підготовка
25 хвилин
Готувати
30 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 2 ч. л. оливкової олії;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1/2 склянки подрібненої цибулі;
  • 1/2 червоного болгарського перцю;
  • 1/2 зеленого болгарського перцю;
  • 1/2 картоплі навпіл;
  • 1/2 ч. л. копченої паприки;
  • 1 склянка курячого бульйону;
  • 1 філе тріски;
  • 1 банка помідорів;
  • 1/4 склянки варених креветок (розморожених);
  • 1 лимон;
  • 1 ст. л. кропу;
  • 1/4 склянки подрібненої петрушки;
  • приправа Середземноморська ТМ Огородник – за смаком.

Процес приготування

1 крок

У каструлі або сотейнику розігрійте рослинну олію, додайте часник і подрібнену цибулю. Після того, як вони набудуть золотистого кольору, покладіть свіжий перець, нарізану картоплю, копчену паприку, помідори. Суміш залийте курячим бульйоном.

2 крок

Протушкуйте овочеве рагу на маленькому вогні протягом 5 хв. Додайте філе тріски і продовжуйте тушкувати протягом 8 хв. Доповніть суміш креветками, спеціями і продовжуйте тушкувати ще 5 хв. до повної готовності страви.

3 крок

Подавати середземноморське рагу слід зі свіжою зеленню і шматками лимону.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар