Другі страви

Рецепти Других страв


Другі страви – основа раціону кожної сім’ї. Варіантів і рецептів їх приготування існує безліч. Традиція їсти «друге» склалася історично, відповідно і рецепти других страв продовжують вікові звичаї багатьох національних кухонь. Зазвичай, другі страви мають м’ясну основу: яловичина, баранина, свинина, м’ясо птиці – це найпоширеніші інгредієнти. Другі страви не обмежуються лише м’ясом, більшість господинь обирають рецепти страв з риби, овочів, грибів, морепродуктів.

У цій категорії ви знайдете смачні рецепти повсякденних і святкових страв. Тисячі ідей, щоб приготувати ідеальний сніданок чи вечерю. Читайте, готуйте та насолоджуйтеся!

  • Піца Маргарита
  • Гавайська піца
  • Піца з куркою та грибами
  • Сирна піца
  • Сирні кульки з картоплею
  • Кутя традиційна
  • Баварські ковбаски
  • Люля-кебаб
  • Угорський гуляш
  • Фазан смажений
  • Тушкована свинина
  • Курка запечена з картоплею
  • Кролик в сметанно-часниковому соусі
  • Адобо з курки
  • Кесадилья з куркою
  • Запечений в духовці кролик
  • Карне Асада
  • Яловичина в кисло-солодкому соусі