Кутя традиційна


Підготовка
4 години
Готувати
40 хвилин
6 порцій

Інгредієнти

  • пшениця – 2 склянки;
  • мак – 50 г;
  • горіхи – 50 г;
  • мед – 1 ст. л.;
  • вода – 4 склянки.

Процес приготування

1 крок

Пшеницю промиваємо і замочуємо у воді мінімум на 4 години. Потім розмоклу крупу заливаємо водою і варимо на слабкому вогні до готовності.

2 крок

Мак подрібнюємо в кавомолці. Подрібнюємо горіхи, а родзинки без кісточок заливаємо теплою водою на півгодини.

3 крок

З’єднуємо в глибокій мисці пшеницю, мак, родзинки, горіхи, додаємо мед за смаком і все перемішуємо. Охолоджуємо кутю і подаємо на стіл.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар