Консервація

Рецепти домашньої консервації


Домашня консервація – це кращий спосіб заготовки на зиму овочів і грибів, фруктів та ягід. Ідеальний період для домашньої консервації настає під час дозрівання домашніх овочів і фруктів, коли є можливість заготовити найсвіжіші та смачні плоди. Таким чином, зберігається велика кількість вітамінів, мікроелементів та інших корисних речовин, які так необхідні в зимовий період.

Побалуйте себе та рідних хрусткими огірочками, ніжними помідорами, оригінальними грибочками та салатами, а на десерт – ароматними соками та варенням, рецепти яких представлені у цьому розділі сайту!

  • Лечо
  • Мариновані гриби
  • Сливовий джем
  • Абрикосове варення
  • Малосольні помідори
  • Мариновані помідори
  • Огірки малосольні
  • Огірки консервовані
  • Капуста червонокачанна
  • Капуста білокачанна квашена