-
Салат з куркою
Куряче філе наріжте смужками. Змішайте борошно, сіль, перець і прованські трави. Обваляйте курку і смажте до готовності 4-5 хв. Змішайте сушені помідори, куряче філе та листя руколи.
-
Канапе з телячим язиком
Телячий язик промийте у воді, зріжте з нього плівку і помістіть у казан або сотейник з антипригарним дном. Залийте окропом, всипте сіль, приправу і варіть приблизно 1,5 години. Насадіть на шпажку…
-
Лаваш з сиром та зеленню
До сметани або майонезу додайте видавлений часник. Сир натріть на терці, а зелень подрібніть. Викладіть начинку на лаваш, загорніть у конвертики. Конверти з начинкою замочіть у яйце та смажте.
-
Канапе з лососем та зеленню
До вершкового сиру додайте дрібно нарізану зелень. За допомогою формочки виріжіть красиву основу для канапе. Кожну скибочку намажте вершковим сиром, покладіть рибку та оливки.
-
Канапе з моцарелою
Помідори чері нарізати навпіл. Нанизувати на шпажки в такому порядку — половинка чері, кулька моцарели, листочок базиліка і знову половинка чері. Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль і перець.
-
Лаваш з куркою та сиром
Дрібно наріжте куряче м’ясо, ріпчасту цибулю, додайте сіль та спеції за смаком. Готову суміш обсмажте на сковорідці до золотистого кольору. Рівномірно розподіліть начинку по лавашу, додайте перець халапеньо, присипте сиром, кінзою, зеленою цибулею.
-
Сметанно-шоколадний торт
У глибоку миску насипте борошно, додайте вершкового масла кімнатної температури і перетріть усе в крихту. Додайте розпушувач, цукор, жовтки та замісіть м’яке тісто. Тісто розкачайте в тонкий пласт…
-
Сирний торт
Жовтки розтерти з цукром, додати м’яке масло, соду (погасити декількома краплями оцту) та ретельно розтерти. Всипати борошно та замісити не дуже густе тісто. Випекти корж. Сир розтерти, додати жовтки, ванілін…
-
Пташине молоко
Приготувати заварне тісто, покласти його у кондитерський мішок та видавити у вигляді круглих булочок. Випікати при температурі 170-200 градусів протягом 25-30 хвилин.
-
Пісочне печиво
Жовтки розтерти з вершковим маслом, цукром та сіллю. Поступово додавати борошно та замісити тісто. Готове тісто покласти на 20-30 хвилин у холодильник.