Лаваш з куркою та сиром


Підготовка
15 хвилин
Готувати
30 хвилин
3 порції

Інгредієнти

  • цибуля – 1 шт.;
  • сир – 60 г;
  • маринований перець халапеньо – 1 шт.;
  • зелена цибуля – 1 шт.;
  • кінза – 1 шт.;
  • сіль, перець чилі та паприка ТМ Огородник – за смаком;
  • лаваш – 2-3 шт.

Процес приготування

1 крок

Дрібно наріжте куряче м’ясо, ріпчасту цибулю, додайте сіль та спеції за смаком. Готову суміш обсмажте на сковорідці до золотистого кольору.

2 крок

Рівномірно розподіліть начинку по лавашу, додайте маринований перець халапеньо, присипте сиром, кінзою, зеленою цибулею.

3 крок

Майже готову кесадилью потрібно підсмажити для того, щоб сир розплавився. Рекомендуємо використовувати сковорідку-гриль, після якої на лаваші залишаються приємні та хрумкі лінії.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар