Випічка
рецепти смачної випічки
Кожен із нас любить побалувати себе смачними десертами та солодощами. Випічка досить вибаглива та вимагає як терпіння, так і певних умінь в приготуванні. Але головне в кулінарії – бажання, а також цікаві та оригінальні рецепти, які Ви завжди зможете знайти на нашому сайті кулінарних ідей.
Різноманітні рецепти випічки дозволять Вам приготувати смачні пироги, легкі бісквіти, хрустке печиво, торти з найніжнішим кремом. Побалуйте своїх близьких смачним десертом у вигляді тістечка або солодких млинців!
-
Сметанно-шоколадний торт
У глибоку миску насипте борошно, додайте вершкового масла кімнатної температури і перетріть усе в крихту. Додайте розпушувач, цукор, жовтки та замісіть м’яке тісто. Тісто розкачайте в тонкий пласт…
-
Сирний торт
Жовтки розтерти з цукром, додати м’яке масло, соду (погасити декількома краплями оцту) та ретельно розтерти. Всипати борошно та замісити не дуже густе тісто. Випекти корж. Сир розтерти, додати жовтки, ванілін…
-
Пташине молоко
Приготувати заварне тісто, покласти його у кондитерський мішок та видавити у вигляді круглих булочок. Випікати при температурі 170-200 градусів протягом 25-30 хвилин.
-
Пісочне печиво
Жовтки розтерти з вершковим маслом, цукром та сіллю. Поступово додавати борошно та замісити тісто. Готове тісто покласти на 20-30 хвилин у холодильник.
-
Торт-пиріг “Пані Валевська”
У глибоку миску насипте борошно, додайте вершкового масла кімнатної температури і перетріть усе в крихту. Додайте розпушувач, цукор, жовтки та замісіть м’яке тісто. Тісто розкачайте в тонкий пласт…
-
Медове печиво
Яйця збити, додати борошно, цукор, ванілін, мед та корицю, добре вимішати. Додати рослинну олію та ще раз перемішати. Деко змастити олією. З тіста вирізати кружальця. Випікати у духовці.
-
Еклери
Розтопити масло або маргарин, вмішати, додати цукор, борошно. Викласти або випустити через кондитерський мішечок на деко. Випікати при температурі 220° протягом 15-20 хвилин.
-
Торт “Вишня”
Яйця з цукром збивати, поки суміш не збільшиться в 2-3 рази та не стане густою. Продовжуючи збивати, цівкою всипати борошно. Форму для торта або невисоку каструлю змазати маслом, обсипати борошном…