Приправи, спеції та прянощі HoReCa
для професійного використання
Приправи та спеції
Склад: паприка, цибуля, часник, перець болгарський червоний пластівці, перець болгарський зелений пластівці, перець чорний мелений, кмин, майоран, коріандр, гірчиця, перець духмяний мелений, перець чилі.
Склад: паприка, часник, цибуля, гірчиця, коріандр, кмин, перець чорний мелений, мускатний горіх, перець духмяний мелений, перець чилі, орегано, базилік, зелень петрушки, гвоздика.
Склад: суміш прянощів сушених мелених: цибуля ріпчаста, корінь селери, імбир, лавровий лист,часник, перець білий, коріандр, насіння гірчиці, чебрець, перець духмяний, зелень кропу, мускатний горіх.
Склад: сушені овочі (цибуля, часник, паприка, перець болгарський червоний пластівці), сушені трави (чебрець, зелень петрушки, шавлія, майоран, базилік, хмелі-сунелі (базилік, зелень петрушки, кропу і селери, кінза, лавровий лист, чабер, м’ята, майоран, фенугрек, гісоп, перець чилі), чабер), перець чорний мелений, гірчиця, коріандр, перець чилі, перець духмяний, мускатний горіх.
Склад: овочі сушені (морква, цибуля, пастернак, селера, перець болгарський червоний пластівці, цибуля порей, зелень петрушки, зелень кропу), перець чорний дроблений, перець духмяний дроблений, мускатний горіх мелений.
Склад: сіль кухонна, овочі сушені (морква, цибуля, селера, пастернак,зелень петрушки, часник), цукор, підсилювач смаку глутамат натрію, перець чорний мелений, мускатний горіх, перець чілі, ароматизатор натуральний овочевий, барвник натуральний рибофлавін (вітамін В2).
Склад: сіль кухонна, овочі сушені (морква, цибуля, пастернак, селера, зелень петрушки, часник), цукор, підсилювач смаку глутамат натрію, перець чорний мелений, мускатний горіх, перець духмяний мелений, перець чілі, ароматизатор натуральний овочевий, барвник натуральний рибофлавін (вітамін В2).
Склад: cіль кухонна, цукор, підсилювач смаку глутамат натрію, часник, цибуля, морква, кмин, паприка, імбир, коріандр, куркума, кардамон, перець чорний, перець духмяний, мускатний горіх, перець чілі, зелень петрушки, майоран, крохмаль кукурудзяний.
Склад: сіль кухонна, перець чорний мелений, гірчиця, цибуля, коріандр, часник, паприка, перець духмяний, мускатний горіх, перець чілі, чебрець, зелень петрушки, цукор, підсилювач смаку глутамат натрію, шавлія, хмелі-сунелі (базилік, зелень петрушки, кропу і селери, кінза, лавровий лист, чабер, м’ята, майоран, фенугрек, гісоп, перець чілі), майоран, базилік, чабер, перець болгарський червоний, лимонна кислота.
Склад: сіль кухонна, овочі сушені (морква, цибуля, пастернак, селера, перець болгарський червоний, зелень петрушки, часник, зелень кропу), цукор, підсилювач смаку глутамат натрію, перець чорний мелений, перець духмяний, мускатний горіх, перець чилі, ароматизатор натуральний овочевий, барвник натуральний рибофлавін (вітамін В2).
Склад: суміш прянощів сушених мелена (коріандр, куркума, пажитник, кумин, імбир, перець чорний мелений, кориця, гвоздика, насіння гірчиці, перець чилі, мускатний горіх, фенхель, кардамон, аніс).
Склад: куркума мелена.
Склад: гуньба (пажитнік), коріандр, селера, зелень кропу, зелень петрушки, базилік, чабер садовий, м’ята, майоран, лавровий лист, куркума, перець чилі.
Склад: часник, підсилювач смаку глутамат натрію, коріандр, приправа карі (куркума, коріандр, кумин, фенугрек, перець чорний, гвоздика, імбир, гірчиця, фенхель, кориця, кардамон), базилік, перець чилі, перець чорний мелений, мускатний горіх.
Склад: сіль кухонна, цукор, підсилювач смаку глутамат натрію, часник, цибуля, гірчиця, коріандр, кмин, паприка, імбир, куркума, перець чорний, перець духмяний, перець чілі, мускатний горіх, чебрець, лавровий лист, гвоздика.
Прянощі
сушені овочі
Натуральні трави
Рецепти з HoReCa
-
Торт “Вишня”
Яйця з цукром збивати, поки суміш не збільшиться в 2-3 рази та не стане густою. Продовжуючи збивати, цівкою всипати борошно. Форму для торта або невисоку каструлю змазати маслом, обсипати борошном…
-
Медово-гірчичний соус
Спочатку рідкий компонент з’єднується з гірчицею. Отримана маса за смаком солиться, в неї видавлюється цитрусовий сік, додається розтертий часник і мускатний горіх. Вливається олія, всі компоненти перемішуються.
-
Молочний суп з гарбузом
Гарбуз нарізати кубиками або брусками, тушкувати на вершковому маслі, постійно помішуючи. Додати цукор і сіль, після чого все з’єднати із гарячим молоком і варити на слабкому вогні 10-15 хв.