Лавровий лист Огородник™
Лавровий лист – це відома духмяна спеція широкого застосування, яка надасть Вашим стравам пряного смаку та приємного аромату.
Лавровий лист від компанії «Огородник» використовується як ароматизатор для супів, борщів, бульйонів, додається до других страв з овочів, м’яса, риби та морепродуктів. Лавровий лист – незамінна пряність для маринадів при консервуванні.
Фасування
10 г
75 г ПЕТ
Лавровий лист в кулінарії
Лавровий лист – це відома духмяна спеція широкого застосування, яка надасть вашим стравам пряного смаку та приємного аромату.
В кулінарії лавровий лист застосовується для ароматизації бульйонів,супів, тушкованих страв, соусів. Він один з обов’язкових інгредієнтів для приготування розсолів і маринадів. Не рекомендується довго варити його з основним продуктом. Тому зазвичай лавровий лист кладуть в перші страви за 5 хвилин до готовності, а в другі – за 10 хвилин.
Спосіб застосування: в перші страви за 5 хвилин до готовності, в другі – разом з пасерованими овочами за 10 хвилин до закінчення тушкування, з розрахунком 1 лист на 1л рідини.
Склад: лавровий лист натуральний.
Рецепти
-
Томатний сік
Помідори добре промити. Розрізати на 2-4 частини, залежно від розміру. Пропустити томати через соковижималку. Помістити у каструлю та закип’ятити. Потім сік підсолити і приправити спеціями.
-
Огірки консервовані
Огірочки ретельно промиваємо, обрізаємо кінчики з обох сторін, замочуємо на 4-6 годин у холодній воді. Банки і кришки стерилізуємо. Зелень для консервування миєму проточною водою і обдаємо окропом.
-
Капуста червонокачанна
Із щільних цілих качанів капусти видалити верхні листки. Капусту розрізати та тонко нашаткувати, трохи перетерти з сіллю та викласти у глиняний горщик, банку або невелику бочку шар за шаром, ретельно трамбуючи.