Паприка солодка Огородник™
Універсальна пряність, яка відрізняється мінімальною пекучістю і має солодкуватий смаковий відтінок.
Ця пряність не тільки додає їжі пікантний смак та аромат але й забарвлює її в червоний колір.
Фасування
40 г
100 г
160 г ПЕТ
220 г ПЕТ
В категорії Паприка розміщені найбільш вживані групи товарів це – Паприка солодка мелена, Паприка угорська, Копчена паприка та Болгарська паприка.
Паприка чудово поєднується з м’ясом та птицею. Однією з найпопулярніших угорських страв з паприкою є гуляш – середня між супом та другою стравою. Сама назва «паприкаш» говорить про використання паприки у цій традиційній угорській страві, в якій м’ясо готується зі сметаною. Чудова угорська страва боґрач також готується з паприкою.
Паприка від ТМ Огородник додасть будь-якій страві оригінальності. Пікантно-вогняний колір, гострий солодкуватий смак і чудовий аромат відразу «беруть в полон» всі смакові рецептори. Паприка червона мелена ідеально доповнить будь-які страви: супи, соуси, піцу, рагу, гуляш та ін.. По-особливому вона смакує з картоплею, капустою, томатами сиром та цибулею. Також Паприка чудово поєднується з багатьма іншими спеціями і прянощами: перцем, часником, кардамоном, розмарином тощо. У паприці міститься дуже велика, порівняно з іншими овочами та навіть фруктами, кількість вітаміну С.
Огородник™ пропонує вам купити паприку на будь-який смак, за вигідною ціною в нашому інтернет-магазині shop.ogorodnik.ua або зателефонувавши нам за вказаними номерами телефонів.
80 г
90 г ПЕТ
80 г
80 г
80 г
Рецепти
-
Лаваш з куркою та сиром
Дрібно наріжте куряче м’ясо, ріпчасту цибулю, додайте сіль та спеції за смаком. Готову суміш обсмажте на сковорідці до золотистого кольору. Рівномірно розподіліть начинку по лавашу, додайте перець халапеньо, присипте сиром, кінзою, зеленою цибулею.
-
Середземноморське рагу
Розігрійте рослинну олію, додайте часник, подрібнену цибулю, свіжий перець, нарізану картоплю, копчену паприку, помідори. Суміш залийте курячим бульйоном. Додайте філе тріски, креветки, спеції.
-
Угорський гуляш
Телятину нарізати кубиками (2 см). Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі 6-7 хв. Додати м’ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку, кмин Огородник™.