Овочева приправа «До грибів» Огородник™
Приправа «До грибів» від ТМ Огородник додасть Вашим стравам натурального, насиченого грибного смаку та аромату. Вона ідеально підійде до гарнірів, соусів, супів, овочевих та пісних страв. Завдяки різновидам натуральних спецій, що входять до її складу, ця приправа додасть Вашим стравам нотки справжньої пікантності.
Вдале поєднання різноманітних овочів, спецій і прянощів у складі грибної приправи допоможе Вам перетворити звичайну страву на справжній кулінарний шедевр.
Склад:
сіль кухонна;
часник, паприка, цибуля;
імбир, коріандр, куркума;
перець чорний, гвоздика, майоран;
перець духмяний, перець чилі;
мускатний горіх, зелень петрушки;
підсилювач смаку глутамат натрію;
крохмаль кукурудзяний, ароматизатор
натуральний або ідентичний натуральному
«грибний».
Спосіб застосування
додавати за 5 хв. до кінця приготування страви – 5 г приправи на 300 г приготованої страви.
Приправа «До грибів» гармонійно доповнює смак як перших, так і других страв, зокрема різотто, рагу, тушкованої картоплі та ін. Ця овочева суміш також чудово підходить для приготування соусів з насиченим грибним ароматом, який надасть Вашим стравам смаку французької кухні!
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
Рецепти з приправою”До грибів”
-
Мариновані гриби
Гриби повинні бути свіжими. Особливо добре підходять білі, лисички та опеньки. Консервувати гриби краще приблизно однакових розмірів. Відібрані гриби очистити від забруднень та обрізати ніжки…
-
Піца з куркою та грибами
З готового тіста сформувати кульки і розкачати з них круглі коржики. Рoзтягнути тісто тoвщинoю 5-7 мм. Виклacти його нa фopму, пoпepeдньo злeгкa змacтивши oливкoвoю олією. Тіcтo змacтити тoмaтним соусом…
-
Фаршировані млинці
Розмішати борошно, яйця, цукор, додати сіль, поступово вливаючи молоко і стежачи, щоб не було грудочок борошна. Наприкінці додати олію. Посмажити тонкі млинці. Гриби почистити і дрібно порізати.