Фаршировані млинці


Підготовка
15 хвилин
Готувати
1 годину
6 порцій

Інгредієнти

Для млинців:

  • 250 г борошна.;
  • 3 яйця;
  • 500 мл молока;
  • 2 ч. л. цукру;
  • соняшникова олія (для смаження);

Начинка:

  • 1 куряче філе;
  • 200 г печериць;
  • склянка сметани;
  • 1 цибулина;
  • 100 г твердого сиру;
  • сіль, чорний мелений перець;
  • зелень;
  • приправа “До грибів”.

Процес приготування

1 крок

Насамперед приготуємо тісто для млинців. Розмішуємо борошно, яйця, цукор, додаємо сіль, поступово вливаючи молоко і стежачи, щоб не було грудочок борошна. Наприкінці додати олію. Посмажити тонкі млинці.

2 крок

Гриби почистити і дрібно порізати. Покласти на сковорідку із розігрітою олією і смажити.

3 крок

Окремо обсмажити дуже дрібно порізану курятину. До неї додати цибулину. Коли і гриби, і м’ясо будуть майже готові, з’єднати їх і влити сметану. Додати приправу. Тушкувати хвилин 10. У готову начинку додати потертий сир, перець і зелень.

3 крок

У кожен млинець класти повну ложку начинки, краї збирати і зав’язувати у вигляді мішечка за допомогою пера зеленої цибулі. Перед тим, як подавати на стіл, мішечки потрібно розігріти у духовці.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар