Овочева приправа «До моркви по-корейски» Огородник™

Приправа «До моркви по-корейськи» ОгородникТМ багата різноманітними прянощами і спеціями. Ретельно підібрані спеції, додають салату пікантний аромат та приємний пекучий смак.


Вдале поєднання різноманітних овочів, спецій і прянощів у складі приправи для моркви допоможуть вам перетворити звичайну страву на витвір кулінарного мистецтва.

Склад:


часник, коріандр;

підсилювач смаку глутамат натрію;

приправа карі (куркума, коріандр, кумин,

фенугрек, перець чорний, гвоздика, імбир,

гірчиця, фенхель, кориця, кардамон);

перець чорний мелений;

базилік, перець чилі,

мускатний горіх.

Спосіб застосування


8-10 середніх морквин (1 кг) порізати соломкою, за смаком посолити і залишити на 30 хвилин. Після віджати і злити сік.

Приправа до моркви по-корейськи – 3 ст. ложки, додати в моркву і перемішати. Окремо взяти 100 г олії та 2 ст. ложки оцту, перемішуючи довести до кипіння і влити у моркву, ретельно перемішати, поставити на 2,5 години в холодильник.

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.

Рецепти з приправою”До моркви по-корейськи”