Овочева приправа «До моркви по-корейски» Огородник™
Приправа «До моркви по-корейськи» ОгородникТМ багата різноманітними прянощами і спеціями. Ретельно підібрані спеції, додають салату пікантний аромат та приємний пекучий смак.
Вдале поєднання різноманітних овочів, спецій і прянощів у складі приправи для моркви допоможуть вам перетворити звичайну страву на витвір кулінарного мистецтва.
Склад:
часник, коріандр;
підсилювач смаку глутамат натрію;
приправа карі (куркума, коріандр, кумин,
фенугрек, перець чорний, гвоздика, імбир,
гірчиця, фенхель, кориця, кардамон);
перець чорний мелений;
базилік, перець чилі,
мускатний горіх.
Спосіб застосування
8-10 середніх морквин (1 кг) порізати соломкою, за смаком посолити і залишити на 30 хвилин. Після віджати і злити сік.
Приправа до моркви по-корейськи – 3 ст. ложки, додати в моркву і перемішати. Окремо взяти 100 г олії та 2 ст. ложки оцту, перемішуючи довести до кипіння і влити у моркву, ретельно перемішати, поставити на 2,5 години в холодильник.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
Рецепти з приправою”До моркви по-корейськи”
-
Лечо
Помідори вимити, обсушити, подрібнити в кухонному комбайні або пропустити через м’ясорубку (також можна розрізати на 4 частини). Цибулю та часник очистити, вимити, обсушити. Цибулю нарізати півкільцями.
-
Капусняк
Свинину варять до готовності, ріжуть на порції, а бульйон проціджують. Віджату капусту січуть і тушкують майже до готовності з додаванням бульйону. Цибулю, моркву й корінь петрушки нарізають…
-
Борщ український на свинячих реберцях
М’ясо варити протягом 1 години, посолити і додати перець Огородник™ за смаком. Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю і обсмажити на салі, додати нарізаний перець.