Овочева приправа «До курки» Огородник™
Овочева приправа «До курки» справжня знахідка для господинь. Це оригінальна приправа до курки, яка збереже соковитість м’яса птиці під час його приготування. Спеції до курки додадуть м’ясу ніжний і неповторний смак.
Приправа до курки використовується для обробки м’яса перед смаженням. Спеції до курки використовують також для приготування фаршу та соусів.
Фасування
30 г
450 г ПЕТ
5 кг відро
Спосіб застосування
З приправою «До курки» ви можете легко приготувати смачні страви з курки, гуски, індички, качки різними способами: запекти або обсмажити, потушкувати або відварити, приготувати шашлик, рулети, котлети або зрази з начинкою.
Готуєте м’ясо з птиці за своїм рецептом, але замість солі і спецій використовуйте приправу «До курки».
Приправа «До курки» застосовується з розрахунком: 5 г спеції на 300 г готової страви.
Термін придатності 24 місяці від дати виготовлення.
Склад
сіль кухонна, цукор;
підсилювач смаку глутамат натрію;
часник, цибуля, морква;
кмин, паприка;
імбир, коріандр, куркума, кардамон;
перець чорний;
перець духмяний мелений;
мускатний горіх;
перець духмяний мелений;
зелень петрушки, майоран;
крохмаль кукурудзяний.
Рецепти з приправою”До курки”
-
Курка запечена з картоплею
Крупно наріжте часник і нашпигуйте ним курочку. Змішайте перець, сіль, майонез та ароматні спеції. Утвореною сумішшю змастіть м’ясо та викладіть на деко. Нарізану картоплю викладіть біля м’яса.
-
Адобо з курки
Підготуйте інгредієнти. Наріжте часник та імбир. Для підсиленого пряного аромату перець горошком злегка розчавіть. Розріжте курку на порційні шматки, рівномірно обсмажте на рослинній олії….
-
Кесадилья з куркою
Приготуйте начинку: дрібно наріжте куряче м’ясо, цибулю та болгарський перець. Додайте консервовану кукурудзу, томати, сіль, спеції. Утворену суміш протушкуйте, постійно помішуючи.