Мариновані помідори


Підготовка
30 хвилин
Готувати
4-6 годин
5-6 порцій

Інгредієнти

  • петрушка – 6 гілочок;
  • кріп – 8 парасольок;
  • часник – 3 зубчики;
  • лавровий лист – 3 шт;
  • сушена гвоздика – 3 бутона;
  • перець – 9 горошин;
  • помідори – 1-2 кг;
  • вода – 1.5 л;
  • сіль – 2.5 ст. л;
  • цукор – 100 г;
  • оцет 9% – 1.5 ст. л.

Процес приготування

1 крок

Викладаємо на дно банки 3 гілочки петрушки, 4 парасольки кропу і половину часнику, нарізаного пластинами. Додаємо лавровий лист, гвоздику і перець. 

2 крок

Зверху викладаємо помідори і висипаємо ту кількість зелені, що залишилась. Вливаємо в банку окріп, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.

3 крок

Зливаємо рідину з банки в каструлю, додаємо сіль, цукор, оцет і перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо декілька хвилин. Потім вливаємо рідину в банку і консервуємо.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар