Абрикосове варення
Інгредієнти
- абрикоси – 1 кг;
- цукор – 1 кг;
- лимонна кислота – 0.5 ч. л.
Процес приготування
1 крок
Добре промийте абрикоси, видаліть кісточки.
2 крок
Викладіть абрикоси, посипаючи кожний шар цукром. Залиште настроювася на ніч.
3 крок
Поставте на вогонь, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння. Абрикосове варення слід варити на повільному вогні, знімаючи піну, 35 хвилин.
4 крок
Додайте лимонну кислоту і варіть ще 5 хвилин. Гаряче варення розкладіть в чисті сухі банки, закрийте кришками. Закутайте в ковдру і залишіть до повного охолодження.
Абрикосове варення