До випічки Огородник™
Кондитерські інгредієнти Огородник для здобної випічки, десертів і напоїв – найкращий вибір серед покупців!
.
Випічка і приготування десертів – справа нелегка, але душевна. Аромат свіжоспеченого печива, пирога, завиванця чи іншого смаколика вмить наповнює дім і збирає близьких за одним столом. Кожен шматочок – це історія любові, створена з увагою до деталей, терпінням і щирим бажанням подарувати радість.
Випічка, створена з додаванням кондитерських добавок ТМ «Пекарик», об’єднує за одним столом, наповнює будні затишком і робить свята ще солодшими.
Легкий спосіб надати випічці пухкості та м’якості – це використовувати розпушувач тіста (порошок для печива). Він покращить зовнішній вигляд і смакові якості випічки: збільшить об’єм виробів, наддасть розсипчастості, особливо виробам із пісочного тіста.
Ванільний цукор – це улюблена смакова добавка багатьох господинь. Відмінно підходить для будь-якої випічки, оскільки при впливі температур не втрачає своїх ароматичних якостей.
Желатин – найкращий згущувач, що забезпечує ідеальну консистенцію для повітряних десертів і кремів. Харчовий желатин Пекарик™ не має смаку та запаху, тому він поєднується з усіма продуктами. Одна з найпопулярніших страв із желатином – холодець. Також він є незамінним інгредієнтом пудингів, суфле, киселів, пастили. Ідеальним десертом вийде чизкейк із желатином ТМ Пекарик.
Лимонна кислота – ідеальна для підсилення смакових нот і створення балансу смаків, застосовується як регулятор кислотності при виготовленні кулінарних і кондитерських виробів, також для консервування овочів і фруктів. Її часто додають до безалкогольних напоїв, соків для продовження терміну зберігання, також до різних спортивних напоїв.
З кондитерськими інгредієнтами До випічки Огородник ваші страви будуть завжди вдалими й неймовірно смачними. Вибирайте найкраще!
До випічки
Лимонна кислота 20 г
Розпушувач тіста 25 г
Ванільний цукор 25 г
Желатин харчовий 25 г
Склад: моногідрад харчовий (Е330).
Склад: крохмаль картопляний, натрію дигідропірофосфат (Е450і), сода харчова (натрій двовуглекислий).
Склад: цукор харчовий білий, етил-ванілін, цукор-пудра, ароматизатор “Ванілін”, ідентичний натуральному.
Склад:
Кондитерські добавки Огородник – секрет досконалої випічки!
Гарантований результат завдяки збалансованій рецептурі: продукція виготовляється з урахуванням високих стандартів якості, що забезпечує стабільний результат – приготування пухкої та ароматної випічки.
Універсальність: інгредієнти підходять для приготування різноманітної здобної випічки: від ніжних булочок та кексів до ароматних пирогів і багатошарових тортів. Ідеально доповнюють десерти – муси, креми, суфле, чизкейки та інші солодощі.
Зручність у використанні: продукція представлена в зручному пакуванні та оптимальному грамажі, що дозволяє легко адаптувати їх до будь-яких рецептів.
100% смак і аромат: завдяки використанню кондитерських інгредієнтів Огородник ваші страви отримають особливий смак і аромат, який не залишить байдужим навіть найвибагливіших гурманів.
Рецепти
-
Сирний чізкейк
Залити желатин водою та залишити на 50-60 хвилин. Розтопити масло на водяній бані та подрібнити печиво на крихти. Змішати масло з печивом. Викласти з печива нижній шар чізкейка та поставити…
-
Сметанно-шоколадний торт
У глибоку миску насипте борошно, додайте вершкового масла кімнатної температури і перетріть усе в крихту. Додайте розпушувач, цукор, жовтки та замісіть м’яке тісто. Тісто розкачайте в тонкий пласт…
-
Торт “Вишня”
Яйця з цукром збивати, поки суміш не збільшиться в 2-3 рази та не стане густою. Продовжуючи збивати, цівкою всипати борошно. Форму для торта або невисоку каструлю змазати маслом, обсипати борошном…