Натуральна приправа “Для лечо”
Приправа «Для лечо» ТМ Огородник – це ароматна композиція, що складається тільки з суміші натуральних овочів. З нею Ви зможе приготувати класичну страву угорської кухні – лечо. Цю страву подають до м’яса, різноманітних гарнірів і споживають окремо.
Приправа від ТМ Огородник містить всі необхідні інгредієнти, щоб приготувати надзвичайно овочеву страву і надати їй унікально-пікантного смаку.
Для лечо
Лечо – традиційний тандем болгарського перцю, помідорів та інших овочів, який має особливий смак і яскравий аромат. Щоб приготувати цю страву достатньо придбати приправу «Для лечо» Огородник™.
Приправа «Для лечо» застосовується для приготування різноманітних овочевих страв. Її можна додавати до страв або використовувати як готову суміш для приготування лечо.
Спосіб застосування:
Цибулю ріпчасту нарізати на півкільця і підсмажити на олії. Додати приправу «Для лечо», влити воду, посолити, поперчити, протушкувати до готовності, додати збиті яйця разом із сметаною і тушкувати поки яйця не загуснуть.
Склад: томати, перець болгарський червоний, цибуля, часник, зелень петрушки.
100 г
Рецепти
-
Лечо
Помідори вимити, обсушити, подрібнити в кухонному комбайні або пропустити через м’ясорубку (також можна розрізати на 4 частини). Цибулю та часник очистити, вимити, обсушити. Цибулю нарізати півкільцями.
-
Малосольні помідори
У каструлю додати воду, сіль, цукор, оцет, гвоздику, лавровий лист та духмяний перець Огородник™. Каструлю поставити на сильний вогонь та довести до кипіння. Потім остудити.
-
Борщ полтавський
М’ясо курки або гусака відварити до готовності. Нарізаний соломкою буряк тушкувати до напівготовності, додавши бульйон і оцет. Нарізані соломкою овочі та зелень злегка обсмажити з додаванням томатів.