Морква різана сушена
«Морква різана сушена» є популярною приправою і застосовується для приготування різних страв. Морква в сушеному вигляді зберігає всі корисні речовини і вітаміни. «Морква різана сушена» має солодкуватий смак і надає стравам характерний золотистий колір і приємний аромат.
«Морква різана сушена» застосовується для приготування супів і бульйонів, соусів та других страв, а також для маринування.
Морква сушена
«Морква різана сушена» є популярною приправою і застосовується для приготування різних страв. Морква в сушеному вигляді зберігає всі корисні речовини і вітаміни. «Морква різана сушена» має солодкуватий смак і надає стравам характерний золотистий колір і приємний аромат.
«Морква різана сушена» застосовується для приготування супів і бульйонів, соусів та других страв, а також для маринування.
Спосіб застосування: додавати за смаком.
Склад: морква.
90 г ПЕТ
Рецепти
-
Лечо
Помідори вимити, обсушити, подрібнити в кухонному комбайні або пропустити через м’ясорубку (також можна розрізати на 4 частини). Цибулю та часник очистити, вимити, обсушити. Цибулю нарізати півкільцями.
-
Капуста білокачанна квашена
Капусту очистити від зовнішніх листків, промити, промокнути паперовим рушником, розрізати повздовж і тонко нашаткувати. Додати сіль, натерту на великій тертці моркву, лавровий лист та перець Огородник.
-
Бульйон
Усі інгредієнти покласти у велику каструлю, залити холодною водою (біля 4-х літрів), довести до кипіння і варити приблизно 2 год. на малому вогні. Готовий бульйон охолодити і процідити.