“Король прянощів” від Огородник™ – перець чорний
Перець – сама універсальна пряність до багатьох страв.
Горошок чорного перцю широко застосовують в цілому та меленому виді для приготування перших та других страв — овочевих, м’ясних та рибних. Використовують його також при приготуванні заливного з м’яса, риби, маринадів та соусів.
Фасування
20 г
90 г ПЕТ
170 г ПЕТ
500 г ПЕТ
Чорний перець – це найголовніша спеція в кожному куточку світу. Огородник™ пропонує вам широкий вибір різноманітних перців, для найзатятіших гурманів, а саме: Перець чорний мелений, Перець чорний горошок, Суміш перців та Перець духмяний.
Обираючи чорний перець від Огородник™, ви обираєте якісний перець у кожній упаковці, який не містить ароматизаторів, барвників та має насичений аромат і гіркуватий смак. Завдяки високій якості продукту, упаковки перцю вистачить на довгий час.
Чорний перець використовують у всіх солоних стравах – м’ясних, рибних, овочевих, грибних, майже у всіх соусах і маринадах. Їм приправляють холодні закуски, сири, з додаванням перцю роблять ковбаси, паштети, фарші та копченості. Для додання пікантного смаку його кладуть і в солодке печиво. Використовують його так, як зазвичай пишуть у всіх рецептах – відповідно до власного смаку. Він входить до складу більшості пряних сумішей.
20 г
20 г
100 г
300 г ПЕТ
110 г ПЕТ
200 г ПЕТ
70 г ПЕТ млинок
Суміш перців від Огородник™ – це ароматна композиція з яскравим поєднанням 4-х видів перців: чорного, білого, зеленого та рожевого перцю. Кожен з перців має свій неповторний смак та різну ступінь гостроти. Завдяки білому перцю горошку, який має більш ніжніший і м’якіший смак, страви наповнюються оригінальним пряним ароматом.
Перець духмяний горошок Огородник™ – це надзвичайно пряна спеція, яка поєднує в собі аромати кориці, гвоздики, чорного перцю та мускатного горіха. Духмяний перець насичує страви новими, свіжими смаками, але зловживати перцем духмяним не потрібно, адже він може докорінно змінити смак страви. Середня норма використання перцю духмяного горошку 2-3 штуки.
70 г ПЕТ
Рецепти
-
Часниковий соус
Необхідну кількість часника очищаємо заливаємо олією, посипаємо спеціями, загортаємо у фольгу, відправляємо в духовку. Готовність визначається м’якістю. Подрібнюємо часник і зелень…
-
Кальмари в аерогрилі
Очистіть та промийте кальмари, наріжте спочатку кільцями, а потім – смужками. В окремій мисці змішайте всі інші інгредієнти. Маринуйте смужки кальмарів у приготованому соусі протягом 1 год.
-
Фазан смажений
Підготовану тушку обсмажити (для більшої соковитості її можна нашпигувати свинячим шпиком або обернути філейну частину тоненькими скибками шпику, перев’язавши ниткою в декількох місцях), посолити…