Універсальна приправа «Газдівська» з натуральними сушеними овочами
Універсальна приправа «Газдівська» стане незамінною на Вашій кухні, завдяки збалансованому поєднанню сушених овочів, подрібненої зелені, спецій та інших корисних інгредієнтів. Використовуючи цю унікальну натуральну композицію для приготування страв, Ви додасте їм неповторного смаку та аромату.
Вдале поєднання різноманітних овочів, спецій і трав у складі натуральної приправи «Газдівська» допоможе Вам перетворити звичайну страву на справжній кулінарний шедевр.
Газдівська преміум
Склад:
овочі сушені (морква, цибуля, пастернак,
селера, перець болгарський зелений
пластівці, перець болгарський червоний
пластівці, цибуля порей, зелень петрушки,
зелень кропу, зелень селери, перець чилі пластівці);
перець чорний подрібнений;
перець духмяний подрібнений;
кмин.
Спосіб застосування
При приготуванні перших страв – 1 чайна ложка на 250 мл бульйону.
До других страв додавати за смаком, краще на останній стадії приготування.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
ГАЗДІВСЬКА НАТУР
Склад:
овочі сушені (морква, цибуля, пастернак, селера, перець болгарський червоний пластівці, цибуля порей, зелень петрушки, зелень кропу);
перець чорний дроблений;
перець духмяний дроблений;
мускатний горіх мелений.
Спосіб застосування
При приготуванні перших страв – 1 чайна ложка на 250 мл бульйону.
До других страв додавати за смаком, краще на останній стадії приготування.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
ГАЗДІВСЬКА З МОРСЬКОЮ СІЛЛЮ
Склад:
морська сіль;
овочі сушені (морква, цибуля, пастернак, селера, перець
болгарський червоний, зелень петрушки, часник, зелень кропу);
підсилювач смаку глутамат натрію;
цукор;
перець чорний мелений;
перець духмяний;
мускатний горіх;
перець чилі;
ароматизатор натуральний овочевий;
барвник натуральний, рибофлавін (вітамін В2).
Спосіб застосування
При приготуванні перших страв – 1 чайна ложка на 250 мл бульйону.
До других страв додавати за смаком, краще на останній стадії приготування.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.
Рецепти з “Газдівська”
-
Салат з оливками та сухариками
Куряче філе відваріть до готовності та остудіть, наріжте невеликими кубиками. Наріжте помідори та оливки. Додайте сіль, перець, приправи та олію. Перемішайте та подавайте до столу.
-
Канапе з моцарелою
Помідори чері нарізати навпіл. Нанизувати на шпажки в такому порядку — половинка чері, кулька моцарели, листочок базиліка і знову половинка чері. Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль і перець.
-
Борщ полтавський
М’ясо курки або гусака відварити до готовності. Нарізаний соломкою буряк тушкувати до напівготовності, додавши бульйон і оцет. Нарізані соломкою овочі та зелень злегка обсмажити з додаванням томатів.