Серія натуральних
трав та спецій
від Огородник™
Спеції та прянощі для випічки
Приготувати смачний та красивий десерт без спецій чи приправ досить складно. Саме вони додають особливого аромату та апетитності будь-яким кондитерським виробам.
Спеції та прянощі серії Карпатські трави™ стануть родзинкою у приготуванні хлібобулочних виробів, будь-яких десертів і навіть напоїв. В асортименті представлені прянощі на будь-який смак: ароматна кориця, пекучо-терпкий імбир, солодкувато-пряний аніс… Пориньте у світ пряних смаків, купуйте приправи для випічки Карпатські трави™!
Трави та спеції для других страв
Склад: розмарин, базилік, чебрець, майоран, орегано, чабер, м’ята, шавлія.
Склад: орегано, базилік.
Склад: цибуля, часник, базилік, розмарин, майоран, чебрець, м’ята, шавлія.
Склад: куркума мелена.
Склад: чебрець, чабер, розмарин, базилік, майоран, шавлія, лавровий лист, орегано, м’ята.
Склад: чабер.
Склад: орегано.
Склад: шавлія.
Усі кулінари світу для приготування довершених страв використовують різноманітні трави та спеції. Наприклад, при створенні справжньої італійської піци неможливо обійтися без орегано, базиліку, майорану. А під час приготування страв середземноморської кухні майже обов’язковим є використання прованських трав, розмарину, чебрецю.
Тому, вашій увазі пропонуємо серію приправ Карпатські трави™, яка збагатить ваші страви неймовірними відтінками смаків і ароматів.
Універсальні прянощі
Спеції від ТМ Огородник – це унікальні ароматні композиції , які відкривають дивовижний світ нових смакових відчуттів. Вони додають стравам виняткового аромату, розкривають смак кожного інгредієнту і приносять багато користі для організму.
Пікантно-вогняний колір, гострий солодкуватий смак і чудовий аромат перців Карпатські трави™ відразу «беруть в полон» всі смакові рецептори. Обирайте якісні прянощі до ваших страв!
Для консервації та маринування
Зробити домашні консерви надзвичайно смачними та ароматними допоможуть правильно підібрані спеції та прянощі. Вони можуть надати консервації гостроти, пікантності, гіркоти або солодкості, а ще – збагатити організм вітамінами і продовжити термін зберігання страв.
Серія приправ Карпатські трави™ для консервації та маринування – це натуральні трави, спеції та прянощі, які доповнять ваші страви неймовірними ароматами та смаками. Обирайте лише якісне!
Рецепти
-
Морські гребінці з фенхелем і авокадо
Змішати до однорідної маси гранатову патоку, оливкову олію, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем. Морські гребінці підсмажити на сковорідці. Приготувати соус: додати фенхель…
-
Баварські ковбаски
Наріжте м’ясо дрібними шматочками, пропустіть через м’ясорубку та помістіть до морозильної камери. Дрібно наріжте цибулю та підсмажте на сковорідці. Коли вона набуде золотистого кольору, додайте фарш…
-
Яловичина в кисло-солодкому соусі
М’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, посипати сіллю, панірувати в муці, обсмажити. Обсмажені шматки скласти в каструлю, залити бульйоном або водою і тушкувати майже до готовності…