Тарталетки з червоною рибою


Підготовка
10 хвилин
Готувати
1 годину
12 порцій

Інгредієнти

  • тарталетки – 12 шт.;
  • кисломолочний сир – 150 г;
  • солона сьомга – 50 г;
  • зелень (рукола, базилік, петрушка) – 5-6 гілочок;
  • сіль, перець – 0,5 ч. л.;
  • огірок – 1 шт.;
  • зелень – для прикраси;
  • сіль, перець, спеції – за смаком.

Процес приготування

1 крок

Дрібно нарізану зелень додати до сиру, приправити спеціями та наповнити ним тарталетки.

2 крок

Нарізати смужками рибу та огірок, розмістити поверх сиру.

3 крок

Прикрасити тарталетки зеленню та подавати до столу.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар