Фаршировані млинці
Інгредієнти
Для млинців:
- 250 г борошна.;
- 3 яйця;
- 500 мл молока;
- 2 ч. л. цукру;
- соняшникова олія (для смаження);
Начинка:
- 1 куряче філе;
- 200 г печериць;
- склянка сметани;
- 1 цибулина;
- 100 г твердого сиру;
- сіль, чорний мелений перець;
- зелень;
- приправа “До грибів”.
Процес приготування
1 крок
Насамперед приготуємо тісто для млинців. Розмішуємо борошно, яйця, цукор, додаємо сіль, поступово вливаючи молоко і стежачи, щоб не було грудочок борошна. Наприкінці додати олію. Посмажити тонкі млинці.
2 крок
Гриби почистити і дрібно порізати. Покласти на сковорідку із розігрітою олією і смажити.
3 крок
Окремо обсмажити дуже дрібно порізану курятину. До неї додати цибулину. Коли і гриби, і м’ясо будуть майже готові, з’єднати їх і влити сметану. Додати приправу. Тушкувати хвилин 10. У готову начинку додати потертий сир, перець і зелень.
3 крок
У кожен млинець класти повну ложку начинки, краї збирати і зав’язувати у вигляді мішечка за допомогою пера зеленої цибулі. Перед тим, як подавати на стіл, мішечки потрібно розігріти у духовці.
Фаршировані млинці