Канапе з телячим язиком
Інгредієнти
- хліб – 3-4 скибочки;
- язик телячий або свинний великий – 1 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- зелень (рукола, базилік, петрушка) – 5-6 гілочок;
- сіль, перець – 0,5 ч. л.;
- оливки – 50 г;
- універсальна приправа “Вегемікс”.
Процес приготування
1 крок
Телячий язик промийте у воді, зріжте з нього плівку і помістіть у казан або сотейник з антипригарним дном. Залийте окропом, всипте сіль, приправу і варіть приблизно 1,5 години.
2 крок
Після цього вийміть язик і зіскребіть верхній білий шар. Наріжте очищений язик скибочками і дайте охолонути. Наріжте хліб та помідори.
3 крок
Насадіть на шпажку спочатку оливку, потім шматочок помідора. У скибочку язика помістіть промиту зелень і скрутіть її, проткніть шпажкою і разом насадіть на хлібну скибочку, створюючи канапе. Так само зробите і з іншими нарізками, викладаючи їх на блюдо. Подайте канапе з язиком до столу відразу після приготування.
Канапе з телячим язиком