Канапе з телячим язиком


Підготовка
10 хвилин
Готувати
1 годину
6 порцій

Інгредієнти

  • хліб – 3-4 скибочки;
  • язик телячий або свинний великий – 1 шт.;
  • помідори – 2 шт.;
  • зелень (рукола, базилік, петрушка) – 5-6 гілочок;
  • сіль, перець – 0,5 ч. л.;
  • оливки – 50 г;
  • універсальна приправа “Вегемікс”.

Процес приготування

1 крок

Телячий язик промийте у воді, зріжте з нього плівку і помістіть у казан або сотейник з антипригарним дном. Залийте окропом, всипте сіль, приправу і варіть приблизно 1,5 години.

2 крок

Після цього вийміть язик і зіскребіть верхній білий шар. Наріжте очищений язик скибочками і дайте охолонути. Наріжте хліб та помідори.

3 крок

Насадіть на шпажку спочатку оливку, потім шматочок помідора. У скибочку язика помістіть промиту зелень і скрутіть її, проткніть шпажкою і разом насадіть на хлібну скибочку, створюючи канапе. Так само зробите і з іншими нарізками, викладаючи їх на блюдо. Подайте канапе з язиком до столу відразу після приготування.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар